Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

TINE - HOLLOW CARBIDE TIP 5/8

Productinformatie "TINE - HOLLOW CARBIDE TIP 5/8"

tine - hollow carbide tip 5/8

Onderdeel R201339 is een tine - hollow carbide tip 5/8 uit ons grote onderdelenassortiment. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

tine - hollow carbide tip 5/8 voor Jacobsen

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Jacobsen is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Jacobsen machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

tine - hollow carbide tip 5/8 is passend voor deze onderdeelnummers

De tine - hollow carbide tip 5/8 met nummer R201339 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 13925.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R201339
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen GA-24, Ryan Greensaire II, Terra Aerator
Aansluitmaat: 0,75 inch
Buitenmaat: 16 mm
Materiaal dikte: 1.25 mm
Soort prikpen: Alloy Hollow with Carbide Tip
Wanddikte: 1.2 mm
Toon meer + Toon minder -