Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Antisliptape

  Pagina:
  2 resultaten
  Pagina:
  2 resultaten

  Antisliptape kan worden gebruikt om gladde oppervlakte veiliger en toegankelijker te maken. Zo wordt de tape ook toegepast in machines, bijvoorbeeld op een pedaal of op de traptrede of staplekken op deze machines. Het aanbrengen van de tape is heel eenvoudig. Ook zijn er toepassingen te bedenken op trappen of in een magazijn of werkplaats. RDM Parts heeft tapes in haar assortiment die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

  De tape heeft een klevende zijde die, mits goed aangebracht, weinig omkijken vergt. Op de andere zijde van de tape zitten korrels die deze kant stroef maken zodat er veel grip ontstaat als hierop gestaan wordt. De tape is in meerdere kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

  Aanbrengen gaat zeer eenvoudig door het beschermende vel van de plaklaag te verwijderen en deze plaklaag op een gelijkmatige manier op het oppervlakte aan te brengen. Het vermijden van luchtbellen tijdens het aanbrengen is belangrijk omdat er anders de kans bestaat dat de tape loslaat. Door het gebruik van een tool met een rechte kant is het gemakkelijk om de tape zonder luchtbellen aan te brengen.