Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Afstelgereedschap maai/verticuteer unit

Al het gereedschap om uw kooimaaier en verticuteer unit optimaal af te stellen. Van maaihoogte tot Groomer diepte.

 - RDM-BI50
RDM Parts Hellingmeter - RDM-BI50
  • Artikel nummer: rdm-bi50
 - R184
Digitale maaihoogte meter - R184
  • Artikel nummer: R184
 - RDM-1552
RDM Parts maaikooisticker los (10 stuks per vel) - RDM-1552
  • Artikel nummer: rdm-1552
 - RDM-KS02
RDM Parts knipstrook maaikooi - RDM-KS02
  • Artikel nummer: rdm-ks02
 - R185
Masters groomer gauge - digital-inches/metric - R185
  • Artikel nummer: R185
 - RDM-MD01
RDM Parts analoge mastermaat voor bedmes en trimmer - RDM-MD01
  • Artikel nummer: rdm-md01
 - RDM-PC
RDM Parts parallel controller - RDM-PC
  • Artikel nummer: RDM-PC
 - R191
Products verti-gauge - R191
  • Artikel nummer: R191

Nauwkeurig uw maaihoogte en groomer diepte afstellen? gebruik het afstel gereedschap van RDM PARTS voor het afstellen van uw Toro John Deere Jacobsen Ransomes Baronness Hayter maai unit.

Maaihoogte instellen green en tee maaier

Gebruik de R184, deze legt u haaks over de maai unit. Zodat de strip van de R184 op de frontrol en achterrol ligt. Dan haakt u de pal onder de lip van het ondermes, u leest dan direct digitaal de maaihoogte af. De maaihoogte verandert u door de rolhoogte te verstellen.

Groomer hoogte instellen van green en tee maaier

Gebruik de R185, deze legt u haaks over de maai unit. zodat de strip van de R185 op de frontrol en achterrol ligt. Dan drukt u op de bovenkant van de meetklok het vierkante plaatje op de top van de groomer, u leest dan direct digitaal de groomerhoogte af.

Looprollen parallel stellen aan het ondermes

RDM-PC Stel uw looprollen parallel aan het ondermes. Plaats de parallel controller op de ondermessenbalk en laat de twee meet pennen op de looprol rusten. Wanneer er geen ruimte is tussen de meetpen en de looprol dan staat het ondermes exact parallel aan de rol.

Afstelgereedschap maai/verticuteer unit

Zoekt u naar afstelgereedschap voor uw maai- of verticuteer-unit? Blader door ons uitgebreide assortiment, waarmee we u graag heel voordelig van dienst zijn. Vraag een offerte aan op basis van onze scherpe prijzen, of blader door de verschillende producten die u direct online kunt bestellen. Wij zorgen binnen 24 uur voor de bezorging op uw adres, zodat u met dit gereedschap uw maai- en verticuteer-units kunt afstellen of instellen. De juiste afstelling is essentieel om hier gebruik van te maken, met ons gereedschap zorgt u ervoor dat u zo nauwkeurig mogelijk kunt werken.

Maai- of verticuteer-unit afstellen

Maak bijvoorbeeld gebruik van een parallel controler, een masters gauge of een verti-gauge, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Dankzij ons afstelgereedschap dat u eenvoudig online kunt bestellen heeft u de volledige controle over uw machine en kunt u bijvoorbeeld de looprol parallel afstellen. Het instellen en afstellen werkt heel eenvoudig, al kunt u bij twijfel altijd gebruik maken van de handleiding die we bij de producten meeleveren. Zorg ervoor dat u uw maai- of verticuteer-unit optimaal kunt gebruiken en u eenvoudig voor het gewenste resultaat zorgt, met behulp van het gereedschap om de machine optimaal in te stellen.

Verticuteerdiepte afstellen met goed gereedschap

Wilt u bijvoorbeeld de maaihoogte instellen, de Groomer diepte bepalen of de verticuteer diepte instellen? Maak daarvoor gebruik van ons afstelgereedschap, dat u tegen zeer scherpe prijzen kunt bestellen. Twijfelt u over het gereedschap dat u nodig heeft om uw tuin, park of golfbaan goed bij te kunnen houden, of wenst u meer uitleg over een van de producten? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, zij vertellen u hier graag meer over zodat u het juiste afstelgereedschap voor uw maai- of verticuteer-unit kunt bestellen en u daar bovendien zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.