Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Toro onderdelen (96344)

Selecteer uw type

Bekijk alle 96344 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Onderdelen passend voor Toro machines

Toro is een marktleider als het gaat om het produceren van machines voor de onderhoud aan tuinen, parken, openbaar groen, sportvelden en golfbanen. Het merk biedt al meer dan 100 jaar een ruim aanbod aan machines voor allerlei toepassingen. Door de innovativiteit gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid zie je de Toro maaiers en andere machines overal ter wereld terug. Toro onderdelen kunt u bestellen bij RDM Parts. RDM Parts verkoopt niet alleen Toro onderdelen maar is onder andere dealer van R&R onderdelen. RDM Parts levert niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Engeland en Scandinavië.

Onderdelen online bestellen bij uw Toro dealer?

Omdat originele onderdelen vaak duur zijn, levert RDM Parts graag een goedkoper alternatief. zonder in te leveren op kwaliteit is er op onderhoud en onderdelen een hoop te besparen als u kiest voor niet originele onderdelen van ons merk. Het is handig om uw onderdeel op te zoeken in de onderdelenboeken, manuals of handleidingen van de leverancier op op onze website. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van het juiste onderdeel of product, dan helpen onze productspecialisten u graag.

Maaiers

Dat er zoveel Toro maaiers op de wereld zijn, heeft te maken met de verschillende type maaiers dat het merk heeft. Deze zijn vrijwel overal en in alle omstandigheden in te zetten. Dat betekent overigens niet dat iedere maaier overal kan worden ingezet. Er zijn maaiers die echt thuishoren in een tuin of specifiek voor golfbanen.

Toro Fairway maaiers

Zoals de naam al zegt kom je deze maaiers tegen op het fairway gedeelte van de golfbaan. doordat het gras iets hoger geknipt wordt, zijn de kooien ook vaak wat groter. Toro produceert verschillende fairway maaiers onder de noemer Reelmaster. De kleinste fairwaymaaiers uit de collectie van Toro zijn die van het type 3100 en de grootste van type 6700. Op de kleinste typen na hebben alle maaiers van dit type 5 maaikooien. De kleinste hebben er 3.

Toro Handgreenmaaiers

Handgreenmaaiers zijn de kleinste vorm van commerciële maaimachines. Ze worden gebruikt voor het maaien van de green op de golfbaan. Dit vereist dat er een kleine kooi op de maaier zit met een lage snijhoogte om het gras erg kort af te knippen. Greenmaaiers, waaronder de handgreenmaaiers horen bij de Greensmaster serie van Toro. De handgreenmaaiers zijn typenummers zijn 800 tot 2100. Boven deze type nummers zitten de Toro zitmaaiers.

Toro Greenmaaiers

De greenmaaiers gaan verder in een serie met zitmaaiers. Deze maaiers zijn in staat om een groter oppervlakte te maaien omdat ze beschikken over meer maaikooien. Bovendien kan de gebruiker rijdend het werk doen en dat levert ook winst op. De Greensmaster serie gaat verder met typenummers 3150 tot 3420 als het om zitmaaiers gaat. Toch worden ook deze maaiers op een zeer lage maaihoogte afgesteld omdat deze maaiers ook de greens van de golfbaan maaien.

 

Toro Roughmaaiers

Voor de ruige gedeeltes van de golfbaan is er de roughmaaier. omdat het gras hier hoger mag zijn, hoeven de kooien minder laag afgesteld te worden. Bovendien zijn de kooien groter omdat ze grover materiaal en andere grassoorten voor de messen krijgen. Een roughmaaier hoeft niet per definitie een kooimaaier te zijn, maar kan ook een cirkelmaaier zijn. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan tussen deze maaiertype gekozen worden. De serie rough maaiers van Toro wordt Groundsmaster genoemd, met typenummers 3400 tot 5910.

 

Toro Beluchters

Toro is echter niet alleen bekend geworden door alleen maar maaiers te verkopen. Naast het afknippen van het gras, produceren ze ook machines voor het verzorgen van het gras en de groenstroken. Een beluchter is een goed voorbeeld van zo’n machine. De beluchter, of aerator heeft verschillende metalen pinnen waarmee in hoog tempo gaten in de grond geboord worden. Bij Toro komen deze machines uit de Pro-core serie. Afhankelijk van de soorten beluchtingspennen worden er verschillende soorten gaten in de grond geprikt. Deze gaten zorgen ervoor dat lucht en water gemakkelijk door de toplaag aarde heen kunnen komen. Zo bereiken de voedingsstoffen gemakkelijker de wortels en dat is terug te zien aan hoe gezond het gras is.

 

Toro Bunkerrakes / Bunkerharken

Deze Sandpro’s, zoals Toro ze genoemd heeft, zorgen ervoor dat de bunker na een pot golf er weer net bij ligt. De bunkerrakes zijn kleine voertuigen op grote wielen die zorgen dat er veel grip is als ze de bunker netjes moeten maken. Door harken of matten aan de machines vast te maken worden alle sporen in het zand van de bunker gewist. Zo oogt de golfbaan weer piekfijn voor de volgende groep. Naast het onderhoud aan de bunkers kan het wagentje ook worden ingezet voor allerlei andere klussen.

 

Toro Kooimaaiers

Voor de groenondernemer of sportveldbeheerder liggen de keuzes wat anders dan de greenkeeper van de golfvelden. Het maaiwerk komt vaak wat minder nauw als het gaat om maaihoogte. Echter moet het maaibeeld van de velden wel strak zijn. Voor deze toepassingen heeft Toro een aantal kooimaaiers, waaronder de Groundsmaster serie en de Reelmaster serie. Naast deze series heeft het merk ook de CT, LT, T en TM serie. De TM serie wordt aftakas aangedreven en gesleept door een tractor.

Toro Cirkelmaaiers

Toro cirkelmaaiers zijn de werkpaarden van het gemeentelijke groenonderhoud. Alle maaiers in deze categorie vallen onder de Groundsmaster serie. De maaiers hebben de optie om verschillende messen eronder te monteren die een verschillend maaibeeld geven. De machines zijn uit te rusten met verschillende soorten cabines en andere opties die voldoen aan de benodigdheden van de gebruiker. Zo kan de machine het hele jaar door gebruikt worden.

Toro Transporters

De werkvoertuigen van het merk vallen onder de workman lijn. Deze machines kunnen ingezet worden voor uiteenlopende werkzaamheden. Dit wordt bewerkstelligd door de opties die op het voertuig kunnen worden gemonteerd. er zijn verschillende versies waaronder 4 wiel aangedreven voertuigen, elektrische voertuigen en voertuigen met- en zonder rolbeugel. Speciale ophanging zorgt ervoor dat de machines stabiel zijn op ongelijk terrein.