Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Lengte totaal

  Verticuteermessen

  Lengte snijvlak - messen:
  Aansluiting Mes:
  Buiten diameter:
  Lengte totaal:
  Breedte Carbide Tip:
  Aantal tanden:

  Met een verticuteermes kunt u een dikke laag vilt tussen het gras wegsnijden. Door deze verticale maaitechniek zorgt u ervoor dat voedingsstoffen en water goed de bodem in trekken. Dat scheelt plassen op het veld en bovendien gaat het gras beter groeien omdat de voedingsstoffen beter bij de wortels komen. 

  Pagina:
  29 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  29 resultaten

  Verticuteermessen

  Deze verticuteermessen zorgen voor een ongeëvenaard resultaat. De manier waarop de messen zijn ontworpen maken dat ze duurzaam zijn. Bovendien resulteert het design in een nette en gezonde verticuteersnede die de viltlaag op precies de juiste diepte tussen het gras wegsnijdt.

  Door het gebruik van zorgvuldig gekozen staal ontstaat een mes dat goed is opgewassen tegen de slijtageslag die alledaags gebruik met zich meebrengt. Door het staal met een lazer te snijden wordt er bovendien voor gezorgd dat de messen perfect op uw machine passen.

  De met wolfraamcarbide verstevigde mespunten zorgen ervoor dat de messen scherp blijven en minder snel slijten. Hierdoor blijft de snijdiepte consistent voor een optimaal resultaat. Door de duurzaamheid van de messen hoeven ze minder vaak vervangen te worden. Hierdoor bespaard u op onderhoud en vervangingskosten.

  De messen passen onder andere op de grote maaiermerken zoals Toro, John Deere, Jacobsen, Ransomes en Sisis. Het is dus mogelijk om deze messen te monteren zodat u een multifunctionele maai- en verticuteermachine krijgt. De messen zijn gemaakt zodat ze de originele verticuteermessen van deze merken moeiteloos vervangen. Ook kunt u ervoor kiezen om standaard messen te vervangen door messen met een carbide tip zodat u uw messen langer meegaan.

  Er is een verschil tussen verticuteermessen en groomermessen. Verticuteren is over het algemeen een aparte handeling waar een verticuteermachine of geprepareerde maaimachine voor wordt gebruikt. Groomermessen worden daarentegen in een maaikooi gemonteerd op een looprol of speciale groomerrol. Maaien en groomen kan daarom gelijktijdig gebeuren. Een verticuteermes snijdt wel dieper dan een groomermes en geeft bij een dikke viltlaag dus een beter resultaat.