Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Verticuteermes

Productinformatie "Verticuteermes"

verticuteermes

De verticuteermes met onderdeelnummer RDM-VB04R maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

verticuteermes voor Jacobsen

Tussen machineonderdelen die op elkaar lijken kan een verschil zitten. Het is dus belangrijk om goed in het onderdelenboek te controleren of het machineonderdeel ook past voor uw Jacobsen. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Kijk daarnaast altijd even naar het onderdeelnummer en of deze voor een groot deel overeenkomt met het onderdeel op onze website. Als dit het geval is dan zal het onderdeel waarschijnlijk passen op de machine. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

verticuteermes is passend voor deze onderdeelnummers

De RDM-VB04R is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 335449.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-VB04R
Merk: RDM Parts
Vervangt origineel
Jacobsen: 335449
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Aansluitvorm mes: Vierkant
Aantal tanden: 11
Boutgat diameter: 6.35 mm
Breedte Carbide Tip: 2 mm
Lengte snijvlak: 6.35 mm
Type (messen): Carbide Tip
Toon meer + Toon minder -