Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Fleetguard Luchtfilters

  Luchtfilters Fleetguard, Donaldson, Parker & MAN passend voor Toro, Hayter, John Deere, Ransomes, Jacobsen, Ryan en Cushman

  Pagina:
  48 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  48 resultaten

  Luchtfilters zijn essentieel op iedere machine omdat een kleine hoeveelheid stof en fijn zand een motor kunnen beschadigen. Een luchtfilter filtreert deze kleine deeltjes uit de luchtinlaat van de motor en zorgt er zo voor dat de deeltjes niet in de cilinders of de smeerolie komen. Hiermee wordt voorkomen dat de motor kracht verliest. Fleetguard filters zorgen er dus voor dat uw motor optimaal blijft draaien.

  Het is hierbij wel belangrijk om de machinefilters tijdig te vervangen. Een vuile filter verminderd de luchtinname van de motor en dit heeft een averechts effect op het presteren. Een goed onderhoudsschema schrijft voor wanneer deze filters precies vervangen moeten worden. Om zeker te zijn van een juist onderhoud aan uw machine raadpleegt u de aanbevolen onderhoudsschema’s van het machinemerk. Bij de meeste maaimachine’s is de luchtfilter gemakkelijk te vervangen.

  Fleetguard filters

  De luchtfilters uit ons assortiment zijn in de meeste gevallen passend voor verschillende merken. Om de juiste luchtfilter te vinden kijkt u in het onderdelenboek van de machine of op de productpagina’s van onze filters. Onze parts specialisten kunnen u ook van dienst zijn bij vragen over filters.  Fleetguard is het aangewezen merk voor filters bij grootschalige commerciële machines. In 1919 begint het bedrijf Cummins met het produceren van motoren. Naast motoren begint het bedrijf steeds meer andere activiteiten te ontplooien. en dat leidde er in 1958 toe dat het bedrijf met het merk Fleetguard op de markt kwam. Door de ervaring en innovatieve geest van het bedrijf groeide Fleetguard gauw uit tot marktleider op het gebied van filters voor grootschalige commerciële en industriële toepassingen.