Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!
Wegens drukte vragen wij u ons zoveel mogelijk te mailen of via Whatsapp te contacten. Zendingen zijn niet vertraagd!

Beluchten en verticuteren (532)

Cross tines, Masieve pennen, Holle pennen, side eject pennen en verticuteermessen.

Selecteer uw type

Bekijk alle 532 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Beluchtingspennen

Cross tines, Masieve pennen, Holle pennen en side eject pennen.

Merken

RDM PARTS levert beluchtingspennen passend voor Vertidrain Redixem, Wiedemann, Toro procore en John Deere Aercore. Ook merken als Jacbosen Aeroking, Ryan en Terra kunnen wij voorzien van cross tine, solid tines, Holle pennen en Side eject pennen. Prikpennen zijn veelal uit voorraad leverbaar

Beluchtingspennen

Zoekt u naar beluchtingspennen van goede kwaliteit, waar u aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt? U kunt deze heel voordelig online kopen. Doe direct een offerte aanvraag, of ga specifiek op zoek naar de beluchtingspennen waar u gebruik van wenst te maken. U kunt deze eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier binnen 24 uur de beschikking over heeft. Is er meer haast bij, bijvoorbeeld om uw green te beluchten? Neem dan contact op met onze klantenservice, voor meer informatie over de nachtlevering die we kunnen bieden.

Verticuteermessen

Vilt op de graslaag kan ervoor zorgen dat water en voedingsstoffen niet tot de wortels van het gras doordringen. Hierdoor groeit het gras niet optimaal en kan er bovendien mos op de viltlaag gaan groeien. Gelukkig is zo’n viltlaag eenvoudig te voorkomen door regelmatig te verticuteren. Doordat een rij verticuteermessen verticaal het gras maaien wordt het vilt tussen de grassprieten weggemaaid. Zonder viltlaag kunnen alle voedingsstoffen eenvoudig bij de wortels komen.

Groomermes

Net als de verticuteermes is ook het groomermes gemaakt voor het verwijderen van de viltlaag die tussen het gras ligt. Het verschil tussen de twee messoorten is vooral de diameter en het gebruik. Zo wordt een groomermes veelal geïntegreerd in een maaikooi. Bijvoorbeeld in één van de looprollen. Zo wordt er gelijktijdig gemaaid en geverticuteerd. Door de kleinere diameter reikt het mes echter wel minder diep. Bij een dikke viltlaag is het daarom aan te raden om apart te verticuteren. Het voordeel van groomermessen is dat ze gelijktijdig met het maaien verticuteren. Twee handelingen in één dus.

Voordelige beluchtingspennen bestellen

U kunt online voordelige beluchtingspennen bestellen, uiteraard in verschillende soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld naar massieve pennen, holle pennen of specifiek naar platte pennen? We kunnen u van dienst zijn met verschillende soorten prikpennen, zodat u het beluchten kunt uitvoeren op de wijze die u wenst. Denk bijvoorbeeld aan onze side eject pinnen en cross tines, of de adapters die u kunt gebruiken om optimaal met de beluchtingspennen uit de voeten te kunnen. Waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat u effectief kunt prikken om bijvoorbeeld de golfbaan goed te kunnen beluchten.

Sportveld of golfbaan beluchten

Wilt u een sportveld of een golfbaan beluchten? Maak daarvoor gebruik van de verschillende pennen die u eenvoudig online kunt bestellen. Wij kunnen u van dienst zijn met prikpennen voor Vertidrain, u ondersteunen bij het beluchten van de green of het sportveld en u bovendien van dienst zijn met accessoires voor de beluchting van uw golfbaan. Blader online door de verschillende beluchtingspennen van hoge kwaliteit. Vraag onze klantenservice naar een scherpe offerte voor uw bestelling, of plaats deze direct online om al binnen 24 uur gebruik te kunnen maken van de gereedschappen om de green, golfbaan of het sportveld in een optimale conditie te brengen.