Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

BG Werkplaats

Smeermiddelen voor gebruik in uw werkplaats

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Er zijn geen filters beschikbaar
   - BG495
  Kettingvet - BG495
  • Artikel nummer: BG495
   - BG413
  Bg remmenreiniger - BG413
  • Artikel nummer: BG413
   - BG498
  Bg hcf vet waterproof - BG498
  • Artikel nummer: BG498
   - BG406
  Throtlle body & intake cleaner - BG406
  • Artikel nummer: BG406
   - BG-SET01
  Winterbeurt set diesel bg products - BG-SET01
  • Artikel nummer: BG-SET01
   - BG438
  In-force kruipolie - BG438
  • Artikel nummer: BG438

  BG werkplaats

  Uw werkplaats dient goed uitgerust te zijn om kwaliteitsonderhoud uit te voeren. Op de eerste plek komen natuurlijk de gereedschappen die u nodig heeft om de machine te onderhouden. Maar daarnaast komen de producten uit het BG werkplaats assortiment ook goed van pas. De reinigings- en vetproducten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden en zijn daarom niet weg te denken uit de werkplaats.

  Smeer, vet en kruipolie

  In ons assortiment vetten en kruipoliën zitten exclusief BG producten. Deze producent maakt smeermiddelen die goed getest zijn en daarmee wordt de kwaliteit van deze producten gewaarborgd. Veel defecten van machines zijn te voorkomen door simpelweg goed te smeren. Ga regelmatig alle vetnippels langs en vul deze waar nodig bij. Deze simpele werkzaamheden zullen een machine aanzienlijk langer mee laten gaan en zorgen ervoor dat complexe reparatiewerkzaamheden langer op zich laten wachten. Producten als kettingvet, remmenreiniger en kettingsmeer behoren standaard in de werkplaats thuis.

  Hydrauliekolie

  Voor het bijvullen van hydraulische systemen is het aan te raden om wat hydrauliekolie op voorraad te hebben. Om te controleren op lekken in het systeem bestaan er oliën met kleur zodat ze beter opvallen en het lek eenvoudiger te vinden is. Het concentraat is te mengen met de normale hydraulische olie.