Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  BG Werkplaats

  Smeermiddelen voor gebruik in uw werkplaats

  Pagina:
  7 resultaten
  Pagina:
  7 resultaten

  BG werkplaats

  Uw werkplaats dient goed uitgerust te zijn om kwaliteitsonderhoud uit te voeren. Op de eerste plek komen natuurlijk de gereedschappen die u nodig heeft om de machine te onderhouden. Maar daarnaast komen de producten uit het BG werkplaats assortiment ook goed van pas. De reinigings- en vetproducten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden en zijn daarom niet weg te denken uit de werkplaats.

  Smeer, vet en kruipolie

  In ons assortiment vetten en kruipoliën zitten exclusief BG producten. Deze producent maakt smeermiddelen die goed getest zijn en daarmee wordt de kwaliteit van deze producten gewaarborgd. Veel defecten van machines zijn te voorkomen door simpelweg goed te smeren. Ga regelmatig alle vetnippels langs en vul deze waar nodig bij. Deze simpele werkzaamheden zullen een machine aanzienlijk langer mee laten gaan en zorgen ervoor dat complexe reparatiewerkzaamheden langer op zich laten wachten. Producten als kettingvet, remmenreiniger en kettingsmeer behoren standaard in de werkplaats thuis.

  Hydrauliekolie

  Voor het bijvullen van hydraulische systemen is het aan te raden om wat hydrauliekolie op voorraad te hebben. Om te controleren op lekken in het systeem bestaan er oliën met kleur zodat ze beter opvallen en het lek eenvoudiger te vinden is. Het concentraat is te mengen met de normale hydraulische olie.