Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Cross tines

  Aansluitmaat:
  Lengte totaal:
  Werkdiameter:

  Cross tines passend voor Vertidrain, Wiedemann, Jacobsen, Toro, John Deere, Ryan, en Terra

  Pagina:
  50 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  50 resultaten

  Cross tines passend voor Vertidrain, Wiedemann, Jacobsen, Toro, John Deere, Ryan, en Terra

  Cross tines

  Zoekt u naar universele cross tines, zodat u die in uw machine kunt gebruiken? Wij maken gebruik van universele cross tines, zodat u de beluchtingspennen kunt gebruiken in bijvoorbeeld machines van Vertidrain, Wiedemann en Jacobsen. Daarnaast kunt u er ook in machines van Toro, John Deere, Ryan en Terra mee uit de voeten. Wenst u meer informatie over de cross tines die u het best kunt gebruiken, of bent u benieuwd hoe ze ervoor zorgen dat het beluchten van het gras het juiste resultaat op zal leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

  Beluchten van de grasmat of fairway

  Wilt u de grasmat beluchten, of ervoor zorgen dat u de fairway in een optimale conditie kunt brengen? U kunt hiervoor gebruik maken van onze cross tines, blader door ons uitgebreide assortiment of ga aan de hand van de filtermogelijkheden heel specifiek op zoek naar het type dat u nodig heeft. Weet u al wat u zoekt voor uw gras, of kunt u daar hulp bij gebruiken? Wij vertellen u graag welke cross tine u nodig heeft, op basis van de informatie die u onze specialisten aan kunt geven.

  Cross tine bestellen

  Wilt u een cross tine bestellen, voor een zo scherp mogelijke prijs? Zoek het model dat u nodig heeft en vraag online een offerte aan. Wij berekenen een scherpe prijs, door te werken met universele cross tines die u in de apparaten van verschillende merken kunt gebruiken. Heeft u daarnaast ook onderdelen nodig voor het onderhoud van uw machine, of gaat het u puur om de beluchtingspennen? Neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding. In de meeste gevallen kunnen we de cross tines al binnen 24 uur uit voorraad leveren, zodat u daar zo snel mogelijk de beschikking over heeft.