Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

RDM-5022060

Productinformatie "RDM-5022060"

roller

De roller met onderdeelnummer RDM-5022060 maakt deel uit van het groeiende assortiment van RDM Parts. Niet alleen originele onderdelen zijn te vinden in ons assortiment, maar ook voordelige alternatieve onderdelen die passend zijn voor het origineel. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

roller voor Ferris

Machineonderdelen komen in tal van soorten en maten. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van Ferris is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw Ferris machine past. In een onderdelenboek en machinehandleiding staat overzichtelijk welke onderdelen op welke plek in de machine thuishoren. Voor u het onderdeel koopt kunt u dus het beste checken of het onderdeel wat betreft nummer overeenkomt met het onderdeelnummer dat wij hebben gekoppeld aan het product. Als er een overeenkomst is dan zal het onderdeel passend zijn voor de machine. Als u vragen heeft over het onderdeel vraag dit dan na aan onze onderdelenspecialisten.

roller is passend voor deze onderdeelnummers

Ons onderdeel met onderdeelnummer RDM-5022060 is past als alternatief voor verschillende originele en niet originele onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 5022060.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-5022060
Merk: RDM Parts
Vervangt origineel
Ferris: 5022060
Ferris: FER-5022060
Technische details
Passend voor merk: Ferris
Toon meer + Toon minder -