Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Ferris onderdelen (13709)

Selecteer uw type

Bekijk alle 13709 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Onderdelen passend voor Ferris machines

RDM Parts voorziet in uiteenlopende voordelige onderdelen passend voor de Ferris maaiers. Als uw machine onderhoud of een reparatie behoeft, dan kunnen onze specialisten samen met u en een onderdelenboek of parts manual kijken met welke onderdelen we u het beste kunnen helpen.

Icd cutting system

Ook in het maaidek van Ferris zitten speciale technieken ingebouwd die ervoor moet zorgen dat er een beter maaibeeld ontstaat. De schuin aflopende randen aan de voorkant van het maaidek zorgen ervoor dat het gras meer tijd krijgt om overeind te komen, waarna het door de messen gelijkmatig wordt afgeknipt. Ook zorgt die schuine afkanting ervoor dat er zo min mogelijk gras vooruit gelost wordt. Daarnaast hebben de maaiers een vergrote uitgang zodat het afgeknipte gras beter het dek uit kan. De dekken die zij-lossend zijn hebben ook een striping kit.

Ferris Zero Turn Mowers

 

Het maaiermerk Ferris heeft zich ten doelen gesteld om zich te onderscheiden van andere maaiermerken. Dit doen ze door hun innovatieve ontwerp waarbij ergonomie de leidraad is. De rode maaiers komen in veel soorten en maten, afhankelijk van het doel dat de gebruiker voor ogen heeft. Ferris heeft dan ook een ruim assortiment, met onder andere loopmaaiers, zero turn maaiers en stamaaiers.

De ergonomie is terug te zien in de manier waarop de maaiers geveerd zijn. Ferris heeft deze techniek gepatenteerd. Met de ergonomische innovatie wil het merk de productiviteit van de machine vergroten. De machinist kan het langer uithouden op een comfortabele machine. De innovatie van het meer dan 100 jaar oude merk is dan ook terug te zien in de productiviteit. Dit uit zich in de hectare die per uur gemaaid worden. Naast het verzorgen van een comfortabele machine zorgt de vering er ook voor dat de maaier optimaal de contouren van het terrein volgt. Dat zorgt ervoor dat ook op ongelijk terrein een beter maaibeeld ontstaat