Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Aandrijfas Z54055

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer Z54055
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Aandrijfas Z54055

Het volledige onderdelenassortiment voor tuin- park- en golfmachines is online te vinden bij RDM Parts. De Z54055 is zo’n onderdeel uit het originele aanbod van dit merk. Repareer uw machine dus met de originele Aandrijfas van John Deere.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Aandrijfas

Uw John Deere machine gaat het langst mee als deze goed onderhoud krijgt. Dit onderhoud kunt u doen met de Aandrijfas. Naast deze originele onderdelen hebben we ook passende reservedelen die het origineel zoals de Z54055 van John Deere kunnen vervangen. Onze RDM- toevoeging aan het artikelnummer laat zien of het om een origineel onderdeel gaat. Of u nou een voorkeur heeft voor originele onderdelen, of liever sleutelt met een passend onderdeel. Wij helpen u altijd met het vinden van de juiste onderdelen voor reparatie of onderhoud aan uw machine.

Met een snelle check van het onderdelenboek weet u zeker of de Aandrijfas Z54055 past op uw machine

Koop niet zomaar een onderdeel dat passend lijkt, maar check of het product ook daadwerkelijk past voor de machine. Het onderdeel dat in het onderdelenboek staat moet overeenkomen met de Z54055. Stuur ons een foto van het product dat u wilt vervangen en vermeld daarbij het serienummer van uw machine als u niet het juiste onderdeelnummer kunt vinden. Ons team helpt u dan met het vinden van het juiste onderdeel.

De Z54055 monteren op uw John Deere machine

Monteer het onderdeel altijd volgens de richtlijnen die door de leverancier zijn voorgeschreven. Het onderdelenboek vermeld vaak deze voorschriften. Komt u er niet uit, dan is het handig om onze specialisten of een monteur om hulp te vragen.

Onlangs bekeken

Onlangs bekeken


Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Gesloten


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)6 83443636
E-mail: info@rdmparts.com