Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Radiatorslang T239525

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer T239525
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Radiatorslang T239525

Het volledige originele productaanbod voor tuin- park- en golfmachines van John Deere is te vinden bij RDM Parts. Onderdeel T239525 past voor de machines van John Deere. Monteer de Radiatorslang als originele vervanger voor het oude onderdeel.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Radiatorslang

Op tijd uw John Deere machine onderhoud geven zorgt ervoor dat deze zo lang mogelijk mee gaat. We hebben daarom originele onderdelen van het merk zoals de Radiatorslang. Naast deze originele onderdelen hebben we ook passende reservedelen die het origineel zoals de T239525 van John Deere kunnen vervangen. Deze zijn te herkennen aan een toevoeging zoals RDM- aan het artikelnummer. Of u nou een voorkeur heeft voor originele onderdelen, of liever sleutelt met een passend onderdeel. Wij helpen u altijd met het vinden van de juiste onderdelen voor reparatie of onderhoud aan uw machine.

Met een snelle check van het onderdelenboek weet u zeker of de Radiatorslang T239525 past op uw machine

Een vergissing in een onderdeel zorgt al gauw voor vertraging bij de reparatie, controleer dus even of u het juiste onderdeel besteld. Controleer het onderdeelnummer dat in uw handboek staat met dit nummer: T239525. Als u het niet kunt vinden, of als u twijfelt, neem dan contact met ons op en stuur een foto van het onderdeel en het serienummer van de machine mee. Ons team helpt u dan met het vinden van het juiste onderdeel.

De T239525 monteren op uw John Deere machine

Montagevoorschriften helpen u om het onderdeel op de juiste manier op de machine te installeren. Als u niet weet hoe dit het beste gaat, dan kunt u het beste kijken wat het onderdelenboek hierover zegt. Als dit niet genoeg informatie is dan weet een monteur of onze specialisten u zeker te vertellen hoe u dit het beste kunt doen.

Onlangs bekeken

Onlangs bekeken


Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Gesloten


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)6 83443636
E-mail: info@rdmparts.com