Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

Shaft - clutch fits 22

Productinformatie "Shaft - clutch fits 22"

shaft - clutch fits 22

Onderdeel R1000842 is een shaft - clutch fits 22 uit ons grote onderdelenassortiment. In dit assortiment zijn niet zowel originele onderdelen als passende alternatieven te vinden. Service en staat bij ons voorop, dus met een vraag over het onderdeel of over uw machine kunt u altijd bij ons terecht.

shaft - clutch fits 22 voor Jacobsen

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Jacobsen. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Kijk daarnaast altijd even naar het onderdeelnummer en of deze voor een groot deel overeenkomt met het onderdeel op onze website. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Twijfelt u hierover, of heeft u vragen over het product vraag het dan aan onze productspecialisten.

shaft - clutch fits 22 is passend voor deze onderdeelnummers

De shaft - clutch fits 22 met nummer R1000842 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 52959 jacobsen 1000842.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R1000842
Merk: R&R Products
Vervangt origineel
Jacobsen: 1000842
Technische details
Passend voor merk: Jacobsen
Passend voor machine: Jacobsen Greens King 422, Jacobsen Greens King 518, Jacobsen Greens King 522, Jacobsen Greens King 526
Productsoort: Assen
Toon meer + Toon minder -