Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Tochtstrip L63223

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer L63223
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Tochtstrip L63223

RDM Parts heeft alle onderdelen voor de tuin- park- en golfmachines van John Deere. Onderdeel L63223 past voor de machines van John Deere. Zo onderhoud u uw machine met producten van originele kwaliteit.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Tochtstrip

Met regelmatig en tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw maaimachine aanzienlijk. Dit onderhoud kunt u doen met de Tochtstrip. Wij bieden niet alleen originele onderdelen, maar in ons assortiment vindt u ook passende onderdelen die het origineel kunnen vervangen. Een toevoeging aan het artikelnummer zoals RDM- geeft aan dat dit een niet origineel onderdeel is dat past voor het originele onderdeel. Vervangende onderdelen, of gebruikt u liever originele onderdelen. Onze productspecialisten staan klaar om vragen te beantwoorden over het onderdeel of de John Deere machines.

Kijk in het onderdelenboek of de Tochtstrip L63223 past op uw machine

Controleer of dit onderdeel passend is voor de machine die u onderhoud. Staat het onderdeelnummer bijvoorbeeld in het onderdelenboek en komt het overeen met L63223. Komt u er niet helemaal uit, stuur ons dan een foto, het serienummer van de machine en de machinesoort. We kijken dan met u mee of dit het correcte vervangende onderdeel is.

De L63223 monteren op uw John Deere machine

Om een goede werking te garanderen monteert u het product volgens de voorschriften. In het onderdelenboek staat hoe u dit het beste kunt doen. U kunt daarnaast onze specialisten of een monteur raadplegen zodat u zeker weet dat u het product professioneel en veilig monteert.

Onlangs bekeken

Onlangs bekeken


Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Gesloten


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)6 83443636
E-mail: info@rdmparts.com