Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Plaatmetaal KK56312

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer KK56312
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Plaatmetaal KK56312

RDM Parts heeft alle onderdelen voor de tuin- park- en golfmachines van John Deere. Onderdeel met onderdeelnummer KK56312 is een onderdeel voor de machines van dit merk. Zo kunt u snel weer aan het werk als u de Plaatmetaal gebruikt.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Plaatmetaal

Met regelmatig en tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw maaimachine aanzienlijk. De Plaatmetaal wordt in de machines van dit merk gebruikt. Naast deze originele onderdelen hebben we ook passende reservedelen die het origineel zoals de KK56312 van John Deere kunnen vervangen. Een toevoeging aan het artikelnummer zoals RDM- geeft aan dat dit een niet origineel onderdeel is dat past voor het originele onderdeel. Of u nou kiest voor het originele onderdeel of het vervangende onderdeel. We helpen u hoe dan ook graag met vragen over uw John Deere machine.

Kijk in het onderdelenboek of de Plaatmetaal KK56312 past op uw machine

Koop niet zomaar een onderdeel dat passend lijkt, maar check of het product ook daadwerkelijk past voor de machine. Dit onderdeel heeft als onderdeelnummer: KK56312, kijk dus goed of dit ook het nummer is dat terugkomt in het onderdelenboek. Stuur ons een foto van het product dat u wilt vervangen en vermeld daarbij het serienummer van uw machine als u niet het juiste onderdeelnummer kunt vinden. We kijken dan met u mee of dit het correcte vervangende onderdeel is.

De KK56312 monteren

Monteer het onderdeel altijd volgens de richtlijnen die door de leverancier zijn voorgeschreven. In het onderdelenboek of de machine handleiding staat veelal vermeldt hoe het product gemonteerd moet worden. U kunt daarnaast onze specialisten of een monteur raadplegen zodat u zeker weet dat u het product professioneel en veilig monteert.

Onlangs bekeken

Onlangs bekeken


Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Gesloten


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)6 83443636
E-mail: info@rdmparts.com