Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Zuigerveer H132400

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer H132400
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Zuigerveer H132400

Als u zoekt naar vervangende onderdelen voor tuin- park- en golfmachines van John Deere, dan vindt u bij RDM Parts het volledige onderdelenaanbod. De H132400 is één van deze onderdelen. Repareer uw machine dus met de originele Zuigerveer van John Deere.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Zuigerveer

Uw John Deere machine gaat het langst mee als deze goed onderhoud krijgt. Dit onderhoud kunt u doen met de Zuigerveer. Bij ons heeft u de keuzevrijheid, zo kunt u in veel gevallen kiezen tussen een origineel als de Zuigerveer of een passend onderdeel die het origineel kan vervangen. Een toevoeging aan het artikelnummer zoals RDM- geeft aan dat dit een niet origineel onderdeel is dat past voor het originele onderdeel. Of u nou een voorkeur heeft voor originele onderdelen, of liever sleutelt met een passend onderdeel. Wij helpen u altijd met het vinden van de juiste onderdelen voor reparatie of onderhoud aan uw machine.

Check of de Zuigerveer H132400 past op uw machine

Er zijn honderdduizenden onderdelen, dus kijk goed of dit onderdeel past op uw machine. Is het onderdeelnummer dat in het onderdelenboek staat: H132400, dan heeft u het juiste onderdeel. Stuur ons een foto van het product dat u wilt vervangen en vermeld daarbij het serienummer van uw machine als u niet het juiste onderdeelnummer kunt vinden. Wij kunnen dan kijken of we u aan het juiste onderdeel kunnen helpen.

De H132400 monteren

Volg de voorschriften voor de montage van het onderdeel. De voorschriften staan in het onderdelenboek. Daarnaast kunt u natuurlijk een monteur of één van onze specialisten raadplegen.

Onlangs bekeken

Onlangs bekeken


Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Gesloten


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)344-645675
E-mail: info@rdmparts.com