Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Wielnaafas ER123292

Voeg dit product toe aan mijn favorieten


Artikel details

Artikel nummer ER123292
Merk John Deere

Technische details

Passend voor merk John Deere
Gratis levering, vanaf € 450,- (excl. btw)
Standaard levering, 1 - 2 werkdagen
Express levering, binnen 24 uur
Korting, voor bedrijven
Betalen op rekening, voor bedrijven

Omschrijving van dit artikel

Omschrijving van dit artikel

Wielnaafas ER123292

RDM Parts heeft alle onderdelen voor de tuin- park- en golfmachines van John Deere. Met de ER123292 vervangt u het onderdeel op uw John Deere machine. Zo kunt u snel weer aan het werk als u de Wielnaafas gebruikt.

Onderhoud aan uw John Deere machine met originele onderdelen zoals de Wielnaafas

Tijdig onderhoud zorgt voor behoud van uw John Deere machine. We hebben de Wielnaafas als originele vervanger voor onderdelen van John Deere. Naast deze originele onderdelen hebben we ook passende reservedelen die het origineel zoals de ER123292 van John Deere kunnen vervangen. Herken ons alternatief aan de toevoeging RDM- aan het artikelnummer. Of u nou kiest voor het originele onderdeel of het vervangende onderdeel. Wij helpen u altijd met het vinden van de juiste onderdelen voor reparatie of onderhoud aan uw machine.

Past de Wielnaafas ER123292 op uw machine?

Kijk voor u het product aanschaft goed of het product wel op uw machine past. In het onderdelenboek staan alle onderdelennummers die in de machine terugkomen. Stuur ons een foto van het product dat u wilt vervangen en vermeld daarbij het serienummer van uw machine als u niet het juiste onderdeelnummer kunt vinden. Ons team helpt u dan met het vinden van het juiste onderdeel.

De ER123292 monteren

Montage volgens de voorschriften van de producent zorgt voor een goede reparatie. Een onderdelenboek bevat alle informatie over het product, waaronder de voorschriften. Daarnaast kan een monteur of specialist u ook vertellen hoe dit volgens de richtlijnen gaat.

Onlangs bekeken

Kunnen we u helpen?

Schakel ons in

Nu open!


Telefoon: +31 (0)344-645675
Whatsapp: +31 (0)344-645675
E-mail: info@rdmparts.com