Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau

RDM-Verti-Drain Solid Tine hardened

Productinformatie "RDM-Verti-Drain Solid Tine hardened"

rdm-verti-drain solid tine hardened

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de rdm-verti-drain solid tine hardened met onderdeelnummer RDM-2235105. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. We begrijpen dat er soms wat meer informatie nodig is om een goed onderdeel te kopen, dus helpen we u graag verder met uw vragen over onderdeel of machine.

rdm-verti-drain solid tine hardened voor Vertidrain

Geen machineonderdeel is gelijk aan een ander. Een onderdelenboek is daarom handig om te checken of het machineonderdeel dat u heeft gevonden ook daadwerkelijk past voor uw Vertidrain. In het boek staan lijsten met onderdelen die in de machine zitten en wordt met een tekening inzichtelijk gemaakt hoe een onderdeel gemonteerd zit op de machine. Kijk daarnaast altijd even naar het onderdeelnummer en of deze voor een groot deel overeenkomt met het onderdeel op onze website. Als dit zo is, dan past het onderdeel hoogstwaarschijnlijk. Bij twijfel over de juistheid van het product, staat ons serviceteam klaar om u te helpen.

rdm-verti-drain solid tine hardened is passend voor deze onderdeelnummers

De rdm-verti-drain solid tine hardened met ons onderdeelnummer RDM-2235105 is een passend alternatief voor één of meerdere andere (originele of niet originele) onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 91603 2235105.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: RDM-2235105
Merk: RDM Parts
Technische details
Passend voor merk: Vertidrain
Aansluitmaat: 18.00 mm
Soort prikpen: Solid tine
Werkdiameter: 22 mm
Werkdiepte: 280 mm
Toon meer + Toon minder -