Snelle levering
Groot assortiment
Gunstig prijsniveau
Productinformatie "R201455"

knife - slicing 4 1/2 w/3/4 mt

RDM Parts heeft een ruim assortiment machine onderdelen voor tuin- park- en golfmachines, waaronder de knife - slicing 4 1/2 w/3/4 mt met onderdeelnummer R201455. Wij verkopen niet alleen originele onderdelen, maar ook passende alternatieven. Bij RDM Parts ligt de focus op service, u kunt ons dus altijd een vraag stellen over het onderdeel of over uw machine.

knife - slicing 4 1/2 w/3/4 mt voor John Deere

Er zit nogal wat verschil tussen de onderdelen van een machine, hoe veel deze ook op elkaar lijken. Een check in het machinehandboek of onderdelenboek van John Deere is dan ook geen overbodige luxe om zeker te weten dat het onderdeel voor uw John Deere machine past. In dit onderdelenboek staan technische tekeningen van de machine en de daarbij behorende onderdelenlijsten. Check voor aankoop of ons onderdeelnummer (grotendeels) met het onderdeelnummer van uw machine overeenkomt. Dan is de kans groot dat het product passend is. Als u vragen heeft over het onderdeel of als u twijfelt of het product past, dan kunt u altijd navraag doen bij onze onderdelenspecialisten.

knife - slicing 4 1/2 w/3/4 mt is passend voor deze onderdeelnummers

De knife - slicing 4 1/2 w/3/4 mt met nummer R201455 kan als passende vervanger worden gebruikt voor verschillende onderdelen. De onderdeelnummers van deze onderdelen zijn: 14017.

Toon meer + Toon minder -

Properties

Artikelnummer: R201455
Merk: R&R Products
Technische details
Passend voor merk: John Deere
Passend voor machine: Jacobsen GA-24, Ryan Greensaire II
Aansluitmaat: 19.05 mm = 3/4 Inch
Buitenmaat: 19 mm
Materiaal dikte: 4 mm
Soort prikpen: Flat tine
Werkdiameter: 19 mm
Toon meer + Toon minder -