Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Turfco onderdelen (4185)

Klik op de technische tekening voor meer onderdelen

Replacement parts for Turfco Sod Harvester Parts

Selecteer uw type

Bekijk alle 4185 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Onderdelen passend voor Turfco machines

Voor Turfco machines heeft RDM Parts verschillende onderdelen op voorraad. Deze onderdelen bieden een alternatief voor het origineel en zijn van uitstekende kwaliteit. Ook leveren wij parts manuals en handleidingen voor diverse machines, waaronder Turfco, zodat u makkelijk het onderdeel waar u naar zoekt kunt vinden. Het bestellen van de onderdelen gaat via onze website op een vlotte manier. Mocht u vragen hebben over de onderdelen of uw Turfco machine, dan staan onze parts specialisten altijd voor u klaar. RDM Parts is dus uw dealer als het gaat om alternatieven voor de originele onderdelen voor de Turfco machines.

RDM Parts levert het steekmes voor deze graszoden oogster. Er zijn verschillende afmetingen van het mes beschikbaar voor diverse toepassingen. Ook kan er op de machine een v-vormig mes geplaatst worden, voor afkantingstwerkzaamheden.

Turfco voorziet in verschillende benodigde machines voor het onderhoud en groenwerk op de golfbaan en in de groenvoorziening. Het bedrijf is innovatief en volgt de nieuwste ontwikkelingen in de golfbranche op de voet. Zo komen ze met een uitgebreid aanbod aan machines voor diverse toepassingen. Door meer dan 50 jaar ervaring is Turfco nu een solide bedrijf dat gedreven wordt door wat er op de golfbaan gebeurt.

De KisCutter sod cutter is één van die innovatieve machines van het merk. Deze harvester is kleinschalig, en daarmee ideaal voor op plekken waar het niet nodig is om met hele grote harvesters aan de slag te gaan. De oogster wordt dan ook het beste gebruikt voor het trimmen van velden of bloemperken. De machine wordt hydraulisch aangedreven en door het compacte design is de harvester ook erg wendbaar. Het stuur is in hoogte verstelbaar. gebruiker moet er echter wel voor zorgen dat de machine naar beneden gedrukt wordt voor een succesvol snijresultaat. Per uur is er met deze machine 836m2 gras te bewerken. Turfco heeft ervoor gezorgd dat er met de machine op verschillende dieptes kan worden geoogst. Daarnaast is de machine erg onderhoudsvriendelijk door het de simpele mechanica.

De KisCutter sod cutter

 

Turfco producten onderscheiden zich door de manier waarop ze op de golfbaan gebruikt kunnen worden. Naast cutters heeft Turfco ook aerators, edgers en blowers. Alle producten zijn gemakkelijk in het gebruik en kunnen ook door beginners gebruikt worden.