Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Schulte freesmes onderdelen

  Pagina:
  25 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  25 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Schulte machine

  De slijtdelen die passen op uw Schulte machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Schulte.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Bij het vervangen van de messen voor uw Schulte machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De kracht die nodig is om uw Schulte freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Een haakse freesmes van Schulte, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Dit betekent dan ook dat dit mes meer kracht van de machine vergt voor het bewerken van het land. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering freesmes van Schulte

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Schulte machine. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.