Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Huard freesmes onderdelen

8 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Montage

  Materiaal dikte

   - 808-HUA-03L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Huard 226097 - 808-HUA-03L
  • Artikel nummer: 808-hua-03l
   - 808-HUA-31L
  Blade, left model - 808-HUA-31L
  • Artikel nummer: 808-hua-31l
   - 808-HUA-03R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Huard 226096 - 808-HUA-03R
  • Artikel nummer: 808-hua-03r
   - 808-HUA-01L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Huard 226091 - 808-HUA-01L
  • Artikel nummer: 808-hua-01l
   - 808-HUA-31R
  Blade, right model - 808-HUA-31R
  • Artikel nummer: 808-hua-31r

  Freesmessen en toebehoren voor uw Huard machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Huard freesmachines. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Huard.

  Monteer de Huard Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u de messen van uw Huard freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Huard machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Het haakse L-vormige freesmes van Huard heeft meer power nodig van de machine. Dit betekent dan ook dat dit mes meer kracht van de machine vergt voor het bewerken van het land. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Huard machine

  Het vinden van Huard freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.