Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Lastec

  Klik op de technische tekening voor meer onderdelen

  Replacement parts for Lastec
  Pagina:
  42 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  42 resultaten

  Onderdelen passend voor Lastec machines

  Naast onderdelen voor Lastec, voorziet RDM Parts in manuals en handleidingen voor de diverse maaiers van het merk. Op die manier kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel voor uw machine terugvinden en bij ons bestellen. Onderdelen die veel bij ons bestelt worden voor de Lastec maaiers, zijn de aandrijfriemen en de maaimessen. Wij specialiseren ons er dan ook in om kwalitatieve onderdelen te leveren tegen een goede prijs.

  RDM Parts levert bijvoorbeeld ook maaimessen en mulchmessen. Deze mulchmessen worden niet door de producent geleverd, maar kunnen uw maaibeeld in sommige gevallen wel verbeteren. Een goede aanvulling op het assortiment dus. Ook een mes dat een vacuüm creëert, waardoor het gras mooi en evenredig afgesneden kan worden zit in de catalogus.

  Als efficiëntie en duurzaamheid uw prioriteit zijn dan heeft Lastec de beste maaier voor u. Het bedrijf ontwikkelt haar machines met die prioriteiten in het achterhoofd en krijgt het daardoor voor elkaar om maaiers te ontwikkelen die 30 tot 50 procent minder brandstof gebruiken dan vergelijkbare hydraulische cirkelmaaiers. Het maaiermerk gebruikt dan ook uitsluitend maaidekken die door middel van een aandrijfriem werken. Naast efficiënt, scheelt dit ook aanzienlijk in het onderhoud

  Het gebruik van scharnierende maaidekken is nog een manier waarop lastec zich onderscheid van verschillende andere maaiermerken. Doordat deze dekken kunnen scharnieren is het gemakkelijk om over ongelijk terrein te maaien. Ook zorgt dit voor een beter maaibeeld op dit ongelijke terrein omdat de dekken op een gelijke afstand van de grond blijven.

  Lastec producten:

  Lastec heeft verschillende maaiertypen waaronder front maaiers, zero turn maaier en sleepmaaiers. Zo bent u voor alle soorten maaiwerk waar een cirkelmaaier in kan voorzien gedekt. Doordat de machines licht zijn, hebben ze minder energie nodig voor hetzelfde maairesultaat. Dit alles bij elkaar zorgt voor een aanzienlijke daling in de kosten om uw machine draaiende te houden. Bovendien zorgt deze efficiëntie voor minder manuren en ook daar kunt u op besparen.