Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Trebro onderdelen

0 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Er zijn geen filters beschikbaar

  Klik op de technische tekening voor meer onderdelen

  Niet gevonden wat u zocht? Laat ons voor u zoeken. We nemen z.s.m. contact met u op.

  Kunnen we u helpen?

  Schakel ons in

  Gesloten


  Telefoon: +31 (0)344-645675
  Whatsapp: +31 (0)6 83443636
  E-mail: info@rdmparts.com

  De pagina kan niet worden gevonden.

  Onderdelen passend voor Trebro machines

  RDM Parts levert diverse onderdelen voor de verschillende automatische harvesters van Trebro, waaronder de sc 2010, de harvestack en de auto stack harvester. Als u voordelige onderdelen wilt voor deze machines. dan bent u bij RDM Parts aan het juiste adres. u kunt het beste een parts manual of onderdelenboek gebruiken voor het vinden van de correcte onderdelen voor uw machine.

  Voor cirkelmaaiers en harvesters zijn verschillende onderdelen op de markt. RDM Parts zorgt ervoor dat de maaimessen, beschermkappen, mesassen en andere onderdelen altijd voordelig geprijsd zijn. Het voordeel van RDM Parts is dat wij alternatieven voor originele Trebro onderdelen leveren. Als u geen parts manual of onderdelenboek heeft voor uw Trebro machine dan staan onze parts specialisten klaar om voor u het juiste onderdeel te vinden.

  De Trebro autostack

   

  Trebo is een Amerikaans merk dat grootschalige agrarische machines ontwikkeld. Deze machines zijn vooral gericht op het onderhoud aan gras en het oogsten van grasmatten. Het familiebedrijf is ontstaan door een tekort aan gras in hun thuisstaat Montana. Om dit op een snelle en goedkope manier op te vullen begon de toenmalig graszoden producent met het ontwikkelen van een machine die het gras kon oogsten en daarna opstapelen. Dit is zo’n succes gebleken dat het familiebedrijf volledig is overgestapt naar het produceren van deze machines.

  Uit deze ontwikkeling zijn een aantal technische hoogstaande machines gekomen die dit werk steeds efficiënter doen. zo is het nu mogelijk om met één persoon hele velden van het gras te oogsten.Dit kan in een fractie van de tijd die vroeger nodig was om graszoden te steken. De machines zijn te krijgen in verschillende snijbreedtes. Met de nieuwste machines, de TSR en TSS kunnen de graszoden ook direct worden opgerold, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Ook de sc2010 komt met deze optie. De rollen of platen gras worden net op een pallet gestapeld. Deze wordt vervolgens door de machine netjes op de grond gezet.

  Trebro SC2010

   

  Naast de automatische harvesters heeft Trebro ook een grootschalige cirkelmaaier die gebruikt kan worden in combinatie met een trekker. De aftakas aangedreven maaier beschikt over uitklapbare maaidekken om een zo groot mogelijke maaibreedte te kunnen verkrijgen. Door deze maaibreedte kan tot wel 19,6 hectaren per uur worden gemaaid. De Gearmaster van Trebro hoort dan ook thuis op het gras van een graszoden leverancier.