Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Vredo

8 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 3000S438-02
  Sleepvoet Vredo - 3000S438-02
  • Artikel nummer: 3000s438-02
   - A420-01
  Bus - A420-01
  • Artikel nummer: a420-01
  Schraper - 3062P035-01
  • Artikel nummer: 3062p035-01
   - 3000S437-02
  Vredo Schraper element - 3000S437-02
  • Artikel nummer: 3000s437-02
  Schijf Vredo - 3000M036-01
  • Artikel nummer: 3000m036-01
   - A671-6
  Vredo Nut M20 R - A671-6
  • Artikel nummer: A671-6
   - A671-7
  Vredo Nut M20 L - A671-7
  • Artikel nummer: A671-7
   - 3000P414-01
  Schijfmeshouder - 3000P414-01
  • Artikel nummer: 3000p414-01

  Onderdelen voor Vredo machines

  Met het ruime onderdelen aanbod van RDM Parts voor Vredo zorg je ervoor dat je machine altijd goed onderhouden het veld op komt rijden. Een machine die goed bijgehouden is en regelmatig zijn servicebeurten heeft gehad zal minder gauw uitvallen of defecten vertonen wanneer deze gebruikt wordt. Door vooraf ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken met de juiste onderdelen en slijtdelen kan je dure reparaties verminderen of voorkomen. Vind eenvoudig de onderdelen die je nodig hebt door te zoeken op artikelnummer in de zoekbalk op de RDM Parts website.

  Vredo machines

  Vredo kenmerkt zich door het ontwikkelen van doorzaaimachines voor agrarische toepassingen en toepassingen in de groenvoorziening en groenverzorging. Daarnaast hebben ze een paar krachtige zodenbemesters

  Vredo doorzaaimachines voor agrarische sector

  De doorzaaimachines voor de agrarische sector van Vredo helpen met het verzorgen van de grasmat. Een goed verzorgde grasmat zal meer opbrengst per hectare leveren. In deze categorie heeft Vredo de Agri Serie, De Agri Air serie en de Agri Twin serie. Het verschil in de series is de manier waarop ze aangedreven worden.

  Agri serie

  De Agri serie bestaat uit mechanisch aangedreven doorzaaiers. De zaaimachine komt in een breedte van 2,5 meter en 2,9 meter. De dosering gebeurt dus door middel van de mechaniek in de machine. Afhankelijk van de behoefte kan je de machine traploos instellen om tussen de 2 kilo en 210 kilo zaad per hectare te zaaien. De dubbele doorzaaischijf zorgt ervoor dat het zaaien op een zo optimaal mogelijke manier gebeurd/

  Agri Air serie

  Zoals de naam doet vermoeden zorgt bij de Agri Air een pneumatische aandrijving voor de werking van de doorzaaier. Vredo heeft deze serie in het leven geroepen voor kleinschalige operaties. Deze serie doorzaaiers komt in twee werkbreedtes, 2,5 meter en 2,9 meter. De zaadbak van de machine heeft ongeacht de breedte van het werktuig een inhoud van 450 liter. Daarnaast is de dosering van het zaad traploos. Vredo gebruikt op de machines een dubbel schijven systeem. Door deze zaaischijven wordt het zaad op een optimale manier in de grond gebracht.

  Agri Twin serie

  De Agri Twin is de grotere broer van de Agri Air serie. De werkbreedte is 4,4 of 5,8 meter. In andere opzichte komt Deze grotere machines zijn beter geschikt voor het grote werk.

  Vredo doorzaaimachines voor de groensector

  Voor het onderhoud van openbaar groen, parken, sportvelden en golfbanen heeft Vredo ook machines ontwikkelt die zeer goed geschikt zijn voor deze toepassingen. De Sport Serie, Compact Serie, Super Compact serie en de Turf Fix.

  Sport serie

  De Sport Serie is gemaakt voor het doorzaaien van sportvelden en fairways. De ideale werkbreedte van 2,2 meter zorgt ervoor dat je efficiënt het sportveld kunt doorzaaien. Bij de ontwikkeling van de machine is rekening gehouden met het vervoer op een trailer. Daarnaast kan ook deze machine traploos worden ingesteld zodat het zaad naar behoefte kan worden ingezaaid.

  Compact serie

  De Compact Serie is van een kleiner formaat zodat deze eenvoudig gebruikt kan worden voor preciezer werk. De serie loopt in vier stappen van een werkbreedte van 1 meter tot 2,2 meter. De V-vormige schijven met een dubbele wand zorgen ervoor dat het zaad netjes in de grond ingebracht wordt. Zo zijn er optimale omstandigheden voor het graszaad om te kiemen. Vredo claimt met deze techniek een kieming van 96% te behalen.

  Super Compact serie

  De Super Compact serie loopt van een werkbreedte van 80 centimeter tot een werkbreedte van 2,2 meter met daartussen nog drie andere beschikbare werkbreedtes. De machine is toegespitst op gebruik waar een kleine maat belangrijk is. Zo is er voor iedere toepassing een optimale Super Compact doorzaaimachine van Vredo.

  Turf Fix serie

  De Turf Fix komt in de kleinste werkbreedte van het productspectrum van Vredo. De werkbreedte van 63 centimeter zorgt ervoor dat deze doorzaaier in de kleinste toepassingen kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld op campings, of de greens van golfbanen. Naast zaaien kan de machine ook worden gebruik voor beluchten en bezanden.

  Vredo zodenbemesters

  Naast het doorzaaien is ook het bemesten van de graszoden belangrijk om ze gezond te houden. Vredo heeft daarvoor ook verschillende zodenbemesters in het machinepark. Doordat we steeds meer productie willen hebben op een steeds kleinere stuk grond is het nodig om te bemesten om deze producte te optimaliseren. Dit bemesten gaat optimaal met een zodenbemester van Vredo.