Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Mean Green onderdelen (963)

Selecteer uw type

Bekijk alle 963 produkten

Kunnen we u helpen?

Wij kunnen snel uw onderdeel vinden!
+31 (0)344-645675
of start een chatsessie

Mean Green onderdelen

Alle onderdelen die je nodig hebt voor je Mean Green maaier zijn te vinden bij RDM Parts. Van lithium systemin tot maaimessen, we hebben altijd de juiste onderdelen voor de Mean Green machine. Als onderdelenspecialist is RDM Parts uw partner voor onderhoud en reparative aan uw professionele maai- en golfmachines. Met onze kennis van onderdelen voor de Mean Green bespaar je op onderhoudskosten. Benieuwd hoe we u kunnen helpen, of heeft u een vraag over Mean Green onderdelen? Laat het ons weten!

Mean Green maaiers

Mean Green heeft verschillende professionele maaimachines

Mean Green heeft een verschillende profesionele maaimachines in hun assortiment. Het zijn allemaal elektrische machines. Het lithium system geeft de machines genoeg capaciteit om een volledige dag te draaien. Daarnaast zijn ze ook erg stil wanneer je ze vergelijkt met andere maaiers met een verbrandingsmotor. Het machineaanbod van Mean Green bestaat voornamelijk uit zero turn maaiers en walk behind maaiers.

Mean Green Zero Turn maaiers

Zero turn maaiers van Mean Green zijn een beetje anders dan zero turn maaiers van andere merken met een verbrandingsmotor. Op een elektrische maaier wordt soms neergekeken omdat deze een gelimiteerde capaciteit zou hebben. Maar door technologische ontwikkelingen in elektrische machines gaat een zero turn maaier van Mean Green een hele dag mee. Denka an de kosten die je met zo’n maaier kunt besparen op bijvoorbeeld onderhoud. Dit komt onder andere door het ontbreken van veel bewegende onderdelen omdat deze niet meer nodig zijn in een elektrisch aangedreven machine. Daarnaast is deze ook emissive vrij end at is natuurlijk goed voor het milieu.

Mean Green Rival 52/60 zero turn maaier

Deze Rival 52/60 Zero Turn maaier werkt tot wel 7 uur achter elkaar. Met zijn 52 inch en 60 inch maaidek en snelheid tot 18 kilometer per uur is de maaier vergelijkbaar met een Zero Turn maaier me teen motor van 36 pk.

Mean Green Evo 74 zero turn maaier

Dit is het vlaggenschip van het Mean Green machineaanbod. Door zijn grote batterijcapaciteit kan tot wel 8 uur achter elkaar maaien. Het grote maaidek van 74 inch zorgt voor een groet efficientie. Daarnaast is de maaier ook snel omdat deze een topshelheid van 20 kilometer per uur heeft. Dat is net zo snel als iedere andere zero turn maaier. Zelfs als deze op brandstof werken.

NEMESIS NXR-48/52

De Nemesis NXR-48/52 is een kleinere versie vand e zero turn maaier van Mean Green. De 48 of 52 inch maaidekken geven de maaier een hoge maaicapaciteit. Door het gebruik van aluminium is het ook een hele lichte maaier. De capaciteit is afhankelijk van het sort accu dat op de machine wordt aangesloten.

CXR-52/60

Combineer de kennis van lichte materialmen met een zwevend maaidek en een paar krachtige elektrische motoren en je hebt de Mean Green CXR-52/60. Een betrouwbare en stille maaimachine. Dit scheelt u kosten voor brandstof, onderhoud en de totale cost of ownership. Dit komt onder andere doordat deze maaier een stuk minder bewegende delen heeft en dat betekent weer een stuk minder slijtende onderdelen!

SK-48 Stalker Stand On / walk behind

Mean Green heeft ook een stand on / loopmaaier op de markt gebracht. Deze machine volgt hetzelfde concept. Dit maakt de machine ideal voor delen van het terrain die te small of moeilijk zijn voor een zero turn maaier.

Mean Green parts manual

Bent u op zoek naar onderdelenboeken voor uw Mean Green machine zodat u een goede onderhoudsbeurt kunt geven? Bij RDM Parts helpenw e graag met de juiste documenten zodat u een goed overzicht heeft van de werkzaamheden die u te wachten staan. Een goed onderhouden machine blijft draaien, dus als u onderdelenboeken of machine handleidingen voor uw mean green machine nodig heeft, laat het dan aan ons weten!