Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Puncture Proof Banden

Bandenmaat:
Ply:
Profiel soort:

De door Redwing ontworpen unieke RX Aramid technologie brengt de duurzaamheid en lekbestendigheid van puncture proof banden naar een hoger niveau.

Pagina:
16 resultaten
Pagina:
16 resultaten

Puncture proof banden

Niets is zo vervelend als wanneer u een machine nodig hebt en er net op dat moment achter komt dat de machine een lekke band heeft. Vervolgens bent u veel tijd kwijt met het verwijderen van het wiel om erachter te komen dat er een slechts een kleine spijker in de band zit, waardoor u uw werk niet kunt uitvoeren.

Redwing, onze leverancier in lekbestendige banden

Met ons ruime Redwing RX Aramid assortiment lekbestendige banden is dit probleem voor u en uw machines verleden tijd! De door Redwing ontworpen unieke RX Aramid technologie brengt de duurzaamheid en lekbestendigheid van banden naar een hoger niveau. Redwing heeft zijn lekbestendige banden namelijk ontwikkeld met een extra beschermende Kevlar laag onder het loopvlak van de band. De Kevlar laag zit verweven in de andere canvas lagen van de band waardoor deze oersterk wordt. Kevlar heeft de eigenschap zeer moeilijk doorboorbaar te zijn. Kevlar wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in "steekvesten", uitgerust bij de politie. Met de lekbestendige banden van redwing rijden uw machines tot wel 60% minder lekke banden!

Zijn de anti-lek banden universeel inzetbaar?

Volmondig ja! Qua eigenschappen en maten zijn onze anti-lek banden identiek aan de "normale" banden, maar dan veel sterker zonder verlies van kwaliteit. Het toepassingsgebied van ons assortiment concentreert zich vooral op gazonprofielen toepasbaar op maaimachines ingezet bij het openbaar groen en golfbaan onderhoud, nagenoeg zijn alle standaard gazon maten bij ons verkrijgbaar. Bestel hier uw banden uit ons Redwing RX Aramid assortiment en ervaar minder lekke banden!