Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Oosterlaan freesmes onderdelen

6 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Freesmessen en toebehoren voor uw Oosterlaan machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Oosterlaan machine vindt u bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Oosterlaan.

  Freesmessen bevestigen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  Voor Oosterlaan zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit betekent dan ook dat dit mes meer kracht van de machine vergt voor het bewerken van het land. Het specifieke ontwerp van dit soort mes voorkomt dat de grond wordt samengedrukt.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Oosterlaan machine

  Het vinden van Oosterlaan freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.