Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Zanon freesmes onderdelen

1 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-ZZZ-25
  RDM Parts Y-mes passend voor Zanon 68.3350012 - 808-63-ZZZ-25
  • Artikel nummer: 808-63-zzz-25

  Freesmessen en toebehoren voor uw Zanon machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Zanon freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Zanon machine.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De kracht die nodig is om uw Zanon freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Zanon machine

  Het vinden van Zanon freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.