Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Stella freesmes onderdelen

0 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Niet gevonden wat u zocht? Laat ons voor u zoeken. We nemen z.s.m. contact met u op.

  Kunnen we u helpen?

  Schakel ons in

  Gesloten


  Telefoon: +31 (0)344-645675
  Whatsapp: +31 (0)344-645675
  E-mail: info@rdmparts.com

  De pagina kan niet worden gevonden.

  Freesmessen en toebehoren voor uw Stella machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Stella freesmachines. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Stella machine.

  Monteer de Stella Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Bij het vervangen van de messen voor uw Stella machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Stella machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Een L vormig Stella freesmes heeft een veel scherpere hoek. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering freesmes van Stella

  Om de juiste onderdelen voor uw Stella machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.