Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Bucher freesmes onderdelen

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 808-63-BUC-900
  Bout - m16x1,5 x 50 - 10.9 63-buc-900 - 808-63-BUC-900
  • Artikel nummer: 808-63-buc-900
   - 808-63-PRO-02
  RDM Parts Y-mes passend voor Bucher 155130170 - 808-63-PRO-02
  • Artikel nummer: 808-63-pro-02

  Freesmessen en toebehoren voor uw Bucher machine

  Passende Bucher slijtdelen van RDM Parts. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Bucher.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u Bucher messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Bucher machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Een haakse freesmes van Bucher, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Bucher machine

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Bucher machine. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.