Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Perugini freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 808-63-NOB-36
  RDM Parts Klepel passend voor Kuhn 6061701 - 808-63-NOB-36
  • Artikel nummer: 808-63-nob-36
   - 808-63-NOB-05
  RDM Parts Y-mes passend voor Breviglieri 55202 - 808-63-NOB-05
  • Artikel nummer: 808-63-nob-05

  Freesmessen en toebehoren voor uw Perugini machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Perugini machine vindt u bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Perugini machine.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Als u Perugini messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Perugini machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het haakse L-vormige freesmes van Perugini heeft meer power nodig van de machine. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering Perugini freesmessen

  Het vinden van Perugini freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.