Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

WIC freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 808-63-IND-1935
  RDM Parts Y-mes passend voor WIC 58680 - 808-63-IND-1935
  • Artikel nummer: 808-63-ind-1935
   - 808-63-WIC-90
  Bus Ø21,8x51,8xØ16 63-wic-90 - 808-63-WIC-90
  • Artikel nummer: 808-63-wic-90

  Freesmessen en toebehoren voor uw WIC machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw WIC freesmachines. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw WIC.

  Freesmessen bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw WIC machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het haakse L-vormige freesmes van WIC heeft meer power nodig van de machine. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering WIC freesmessen

  Het vinden van WIC freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.