Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Leckron

1 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-IND-07
  RDM Parts Y-mes passend voor Leckron 6400080 - 808-63-IND-07
  • Artikel nummer: 808-63-ind-07

  Freesmessen en toebehoren voor uw Leckron machine

  De slijtdelen die passen op uw Leckron machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Leckron machine.

  Freesmessen bevestigen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Bij het vervangen van de messen voor uw Leckron machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Voor Leckron zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Leckron machine

  Het vinden van Leckron freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.