Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Gimac freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-ZZZ-31
  RDM Parts Y-mes - 808-63-ZZZ-31
  • Artikel nummer: 808-63-zzz-31
   - 808-63-GIM-03
  RDM Parts Y-mes passend voor Gimac 31696 - 808-63-GIM-03
  • Artikel nummer: 808-63-gim-03

  Freesmessen en toebehoren voor uw Gimac machine

  Y-messen en freesmessen nodig voor uw Gimac machine? RDM Parts heeft de onderdelen en slijtdelen die u nodig heeft. U behoudt de optimale prestatie van uw machine door het tijdig vervangen van slijtdelen. Het bot worden van uw freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Vind het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Gimac.

  Freesmessen aan uw Gimac machine bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is en zo wordt de grond optimaal bewerkt. dit zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u Gimac messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Maatvoering freesmes van Gimac

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Gimac machine gebruikt u de handige filters. Naast dat deze links of rechtsdraaiend is moet u goed kijken wat de afstand tussen de aansluitgaten is en of de dikte en breedte van het mes exact hetzelfde is als de messen die u nu gemonteerd heeft. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.