Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Hansa freesmes onderdelen

1 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-EPO-54
  RDM Parts Gedraaid mes passend voor Agria 256932041 - 808-63-EPO-54
  • Artikel nummer: 808-63-epo-54

  Freesmessen en toebehoren voor uw Hansa machine

  Passende Hansa slijtdelen van RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Hansa machine.

  Freesmessen aan uw Hansa machine bevestigen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Bij het vervangen van de messen voor uw Hansa machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Vorm van de freesmessen

  De kracht die nodig is om uw Hansa freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het haakse L-vormige freesmes van Hansa heeft meer power nodig van de machine. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering Hansa freesmessen

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Hansa machine gebruikt u de handige filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.