Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Carroy et Giraudon freesmes onderdelen

5 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-CAR-52
  RDM Parts Y-mes passend voor Carroy et Giraudon 26264 - 808-63-CAR-52
  • Artikel nummer: 808-63-car-52
   - 808-63-CAR-54
  RDM Parts Y-mes passend voor Carroy et Giraudon 36795 - 808-63-CAR-54
  • Artikel nummer: 808-63-car-54

  Freesmessen en toebehoren voor uw Carroy et Giraudon machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Carroy et Giraudon machine vindt u bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Carroy et Giraudon.

  Freesmessen bevestigen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De kracht die nodig is om uw Carroy et Giraudon freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Maatvoering Carroy et Giraudon freesmessen

  Handige filters helpen u met het vinden van de freesmessen die passen op uw Carroy et Giraudon machine. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Hoe diep u wilt frezen en de limieten van uw machine zijn bepalend voor de lengte van het mes.