Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Berry freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-BER-52
  RDM Parts Y-mes passend voor Berry DB 353 - 808-63-BER-52
  • Artikel nummer: 808-63-ber-52
   - 808-63-BER-51
  RDM Parts Y-mes passend voor Berry DB 48 - 808-63-BER-51
  • Artikel nummer: 808-63-ber-51

  Freesmessen en toebehoren voor uw Berry machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Berry machine vindt u bij RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Berry.

  Freesmessen bevestigen

  Door het om en om schakelen van de messen op de freesmachine wordt de grond op een optimale manier bewerkt. De helft van de messen draait dus linksom en de andere helft rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Als u de messen van uw Berry freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Berry machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Een haakse freesmes van Berry, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Berry machine

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw Berry machine gebruikt u de handige filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.