Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Avant Tecno Oy freesmes onderdelen

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

   - 808-63-IND-416
  RDM Parts Haaks mes passend voor Avant Tecno Oy A47872 - 808-63-IND-416
  • Artikel nummer: 808-63-ind-416
   - 808-63-AVA-92
  RDM Parts Maaimes passend voor Avant Tecno Oy A33205 - 808-63-AVA-92
  • Artikel nummer: 808-63-ava-92
   - 808-63-AVA-91
  RDM Parts Maaimes passend voor Avant Tecno Oy A33102 - 808-63-AVA-91
  • Artikel nummer: 808-63-ava-91

  Freesmessen en toebehoren voor uw Avant Tecno Oy machine

  Passende Avant Tecno Oy slijtdelen van RDM Parts. Als slijtdelen slijten kan het zijn dat uw machine minder goed presteert, vervang uw onderdelen dus tijdig. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Avant Tecno Oy.

  Freesmessen bevestigen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Kijk dus goed naar de snijvlakken van de messen, deze moeten immers allemaal de juiste kant op staan. Als u Avant Tecno Oy messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  Kijk goed naar de vorm van uw Avant Tecno Oy freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Er zijn C- vormige freesmessen die geleidelijk aflopen en L vormige messen die vrijwel haaks aflopen. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Avant Tecno Oy machine

  Om de juiste onderdelen voor uw Avant Tecno Oy machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.