Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Orsi

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 808-63-AGM-03
  RDM Parts Y-mes passend voor Agromec 3000323 - 808-63-AGM-03
  • Artikel nummer: 808-63-agm-03
   - 808-63-FEI-15
  RDM Parts Y-mes passend voor Howard 222011424 - 808-63-FEI-15
  • Artikel nummer: 808-63-fei-15
   - 808-63-ORS-09
  Klepelbeugel - Ø16,5 63-ors-09 - 808-63-ORS-09
  • Artikel nummer: 808-63-ors-09

  Freesmessen en toebehoren voor uw Orsi machine

  De slijtdelen die passen op uw Orsi machine zijn verkrijgbaar bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Orsi machine.

  Freesmessen bevestigen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Bij het vervangen van de messen voor uw Orsi machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Voor Orsi zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Orsi machine

  Het vinden van Orsi freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.