Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Herder klepelmaaier onderdelen

10 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Er zijn geen filters beschikbaar
   - RDM-HE40
  klepelset met bout en busje passend voor Herder - RDM-HE40
  • Artikel nummer: rdm-he40
   - 808-63-TUR-81
  RDM Parts Bus passend voor Falc 02.807.01 - 808-63-TUR-81
  • Artikel nummer: 808-63-tur-81
   - 808-63-VOT-55
  RDM Parts Klepel passend voor Falc F 470307 - 808-63-VOT-55
  • Artikel nummer: 808-63-vot-55
   - 808-63-HER-71
  RDM Parts Klepelbeugel passend voor Herder 9580.2002 - 808-63-HER-71
  • Artikel nummer: 808-63-her-71

  Herder klepel maaier onderdelen.

  RDM Parts heeft slijtdelen die passend zijn voor uw Herder maaimachine. Wanneer de klepels in contact komen met de grond en stenen worden deze bot. Vervang uw klepels tijdig zodat uw machine altijd goed blijft functioneren. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Herder klepelmaaier.

  Grasklepels en slag klepels.

  In ons assortiment hebben we verschillende soorten klepels passend voor uw Herder klepelmaaier. Grasklepels zijn de gebogen klepels gemonteerd aan de gedraaide klepelbeugels. Naast de grasklepel is er ook de slag klepel. Deze klepel is beter bestand tegen zware voorwerpen, takken en struiken die u tegenkomt in bermen naast de wegen.

  Klepels bevestigen op uw Herder.

  Klepels worden door middel van een ketting en andere bevestigingsmaterialen aan de klepelas van uw Herder maaiermachine bevestigd. RDM Parts heeft een speciale pagina waarop alle bevestigingsmateriaal voor klepels te vinden is.

  Bevestigings materiaal voor uw Herder maaiklepels.

  Bij het bevestigen van de klepels is het belangrijk om te kijken of de bout en beugel niet ingesleten zijn. Hij slijt in omdat tijdens het gebruik van de klepelmaaier de klepel om de beugel schaniert. Naast alle losse onderdelen bieden wij u ook een set aan. Kijk bijvoorbeeld naar de RDM-HE40. Dit is een compleet set met klepel, beugel, bout, moer en schanierbus. Deze set bevat alle onderdelen die u nodig heeft bij het vervangen van een maaiklepel aan uw herder machine.

  Herder onderdelenboek.

  Naast het bevestigingsmateriaal is het belangrijk dat u goed kijkt of u de juiste klepels koopt. Niks is zo vervelend als lang zoeken naar onderdelen voor uw klepelmaaier. Kijk in het onderdelenboek of neem contact met ons op als u er zelf niet uit komt.