Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Nobili freesmes onderdelen

4 resultaten

Filter de resultaten

Filters

   - 808-63-1691
  Bout - m16 x 2 - 10.9 63-1691 - 808-63-1691
  • Artikel nummer: 808-63-1691
   - 808-63-NOB-13
  RDM Parts Y-mes passend voor Kuhn JX136098 - 808-63-NOB-13
  • Artikel nummer: 808-63-nob-13
   - 808-63-RM-43
  RDM Parts Hamerklepel passend voor Kuhn J1891002 - 808-63-RM-43
  • Artikel nummer: 808-63-rm-43

  Freesmessen en toebehoren voor uw Nobili machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Nobili machine vindt u bij RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Nobili.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Als u de messen van uw Nobili freesmachine gaat vervangen kijk dan goed of het mes dat u vervangt links of rechtsom draait.

  Vorm van de freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Nobili machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Nobili machine

  Om de juiste onderdelen voor uw Nobili machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.