Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

S.M.A. freesmes onderdelen

0 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Niet gevonden wat u zocht? Laat ons voor u zoeken. We nemen z.s.m. contact met u op.

  Kunnen we u helpen?

  Schakel ons in

  Gesloten


  Telefoon: +31 (0)344-645675
  Whatsapp: +31 (0)344-645675
  E-mail: info@rdmparts.com

  De pagina kan niet worden gevonden.

  Freesmessen en toebehoren voor uw S.M.A. machine

  Passende S.M.A. slijtdelen van RDM Parts. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw S.M.A..

  Freesmessen bevestigen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw S.M.A. machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Als er diep gefreesd moet worden dan wordt het C vormige mes veelal gebruikt.

  Het haakse L-vormige freesmes van S.M.A. heeft meer power nodig van de machine. Dit is dan ook het originele freesmestype. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering S.M.A. freesmessen

  Voor het vinden van een freesmes dat past op uw S.M.A. machine gebruikt u de handige filters. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.