Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Fehrenbach freesmes onderdelen

  Pagina:
  8 resultaten
  Pagina:
  8 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Fehrenbach machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Fehrenbach machine vindt u bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Fehrenbach machine.

  Freesmessen aan uw Fehrenbach machine bevestigen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Dit betekent dat de helft van de messen linksom draait en de andere helft draait rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Als u Fehrenbach messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Kijk goed naar de vorm van uw Fehrenbach freesmes, deze bepaalt namelijk hoeveel kracht er nodig is om deze aan te drijven en op welke manier deze de grond bewerkt. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Een C-vormig mes wordt vaak gebruikt als de freesdiepte meer dan 5 centimeter is.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Dit is dan ook het originele freesmestype. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering freesmes van Fehrenbach

  Om de juiste onderdelen voor uw Fehrenbach machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De lengte van het mes bepaalt hoe diep u freest en hoeveel kracht er van de machine gevergd wordt.