Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Filter de resultaten

Geselecteerde filters
Reset

  Ferri freesmes onderdelen

  Pagina:
  37 resultaten
  Bekijk de volgende 24 producten
  Pagina:
  37 resultaten

  Freesmessen en toebehoren voor uw Ferri machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Ferri freesmachines. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Het bot worden van Freesmessen leidt tot minder presteren, verhoogt benzinegebruik en defecten. Zoek en vervang dus tijdig de slijtdelen door deze op te zoeken in het onderdelenboek van uw Ferri machine.

  Freesmessen bevestigen

  Een grondfrees bestaat uit messen die om en om geschakeld zijn. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Kijk bij het vervangen van de messen dus goed of deze linksom of rechtsom draait.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Voor Ferri zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Een freesmes dat in een C vorm afloopt heeft minder kracht nodig om de grond om te frezen dan een freesmes in een L vorm. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Een L vormig Ferri freesmes heeft een veel scherpere hoek. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Het juiste freesmes kiezen voor uw Ferri machine

  Om de juiste onderdelen voor uw Ferri machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Er zijn een aantal factoren die bepalen of het mes past, zoals: de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes. Welke lengte u monteert is afhankelijk van de freesdiepte.