Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Zappator freesmes onderdelen

3 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Lengte

  Montage

  Materiaal dikte

   - 808-63-RM-10-20
  RDM Parts Hamerklepel passend voor Agrimaster 3001119 - 808-63-RM-10-20
  • Artikel nummer: 808-63-rm-10-20
   - 808-ZAP-06L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Zappator Z2-Z3 - 808-ZAP-06L
  • Artikel nummer: 808-zap-06l
   - 808-ZAP-06R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Zappator Z2-Z3 - 808-ZAP-06R
  • Artikel nummer: 808-zap-06r

  Freesmessen en toebehoren voor uw Zappator machine

  Passende Zappator slijtdelen van RDM Parts. Als u de slijtdelen van uw machine tijdig vervangt dan zorgt u ervoor dat uw machine optimaal presteert. Botte en versleten slijtdelen zorgen ervoor dat uw machine meer kracht nodig heeft om te functioneren. Zo verbruikt u meer brandstof en bovendien kan dit leiden tot defecten. Het juiste onderdeel om uw slijtdelen te vervangen kunt u opzoeken in het onderdelenboek van uw Zappator.

  Freesmessen bevestigen

  Het om en om schakelen van de freesmessen zorgt ervoor dat de afstand tussen de messen minimaal is. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Door deze manier van schakelen moet u goed kijken of u het snijvlak goed monteert. Als u Zappator messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  C-vormige of L-vormige freesmessen monteren

  De kracht die nodig is om uw Zappator freesmachine te laten werken wordt bepaald door de vorm van het mes en de bewerking die u aan de grond wilt doen. Een C-vormig mes behoeft door zijn vorm minder kracht bij het frezen dan een L-vormig mes. Deze messen worden dan ook vaker gebruikt als de freesdiepte dieper is dan 5 centimeter en kunnen vaak bij hogere snelheden gebruikt worden.

  Het hoekige L-vormige mes heeft ten opzichte van het C-vormige mes meer kracht nodig om aangedreven te worden. Om deze reden wordt dit mes met L-vorm ingezet als de freesdiepte minder dan vijf centimeter bedraagt. Bij diepte tot 5 centimeter zie je het L-vormige mes vaker terug. Een duidelijk voordeel van het mes is wel dat het voorkomt dat de grond wordt samengeperst.

  Maatvoering Zappator freesmessen

  Om de juiste onderdelen voor uw Zappator machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.