Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Solo freesmes onderdelen

4 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Montage

  Breedte

  Materiaal dikte

   - 808-SOL-02L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Solo 5043158 - 808-SOL-02L
  • Artikel nummer: 808-sol-02l
   - 808-SOL-03R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Solo 5043457 - 808-SOL-03R
  • Artikel nummer: 808-sol-03r
   - 808-SOL-03L
  Freesmes, linkse uitvoering passend voor Solo 5043456 - 808-SOL-03L
  • Artikel nummer: 808-sol-03l
   - 808-SOL-02R
  Freesmes, rechtse uitvoering passend voor Solo 5043162 - 808-SOL-02R
  • Artikel nummer: 808-sol-02r

  Freesmessen en toebehoren voor uw Solo machine

  RDM Parts heeft slijtdelen die passen voor uw Solo freesmachines. U wilt het resultaat van uw machine natuurlijk optimaal houden, daarom is het van belang om op tijd uw slijtdelen te vervangen. Als uw Freesmessen bot zijn dan zullen deze namelijk minder goed presteren en dat kan leiden tot meer benzinegebruik of defecten van uw machine. Vindt het juiste onderdeel via het onderdelenboek van uw Solo.

  Het bevestigen van de Freesmessen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Het zorgt ervoor dat een helft van de messen linksom freest en de andere helft van de freesmessen rechtsom. Het snijvlak van het freesmes is zo geplaatst dat die niet op een andere manier gemonteerd kan worden. Bij het vervangen van de messen voor uw Solo machine moet u dus goed kijken of het mes links- of rechtsdraaiend is.

  Het verschil tussen C-vormige en L-vormige freesmessen

  Voor Solo zijn er verschillende vormen freesmessen beschikbaar. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Een L vormig Solo freesmes heeft een veel scherpere hoek. Dit is dan ook het originele freesmestype. Als de freesdiepte minder dan 5 centimeter is dan komt de L vorm vaker terug. Het freesmes voorkomt compacting van de grond.

  Maatvoering Solo freesmessen

  Om de juiste onderdelen voor uw Solo machine te vinden kunt u de handige filters aan de top van de pagina gebruiken. Kijk goed naar de afstand tussen aansluitgaten en de dikte en breedte van het mes deze bepalen of het mes geschikt is voor uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.