Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring op de website. Meer weten Begrepen!

Agromet freesmes onderdelen

2 resultaten

Filter de resultaten

Filters

  Productsoort

  Lengte

  Montage

  Breedte

  Materiaal dikte

  Freesmessen en toebehoren voor uw Agromet machine

  Aftermarket onderdelen die passen op uw Agromet machine vindt u bij RDM Parts. Een goed onderhouden machine is een machine waar slijtdelen tijdig vervangen worden. Het bot worden van uw Freesmessen ontstaat door het in contact komen met de grond en stenen. Om de juiste vervangingsdelen te vinden raadpleegt u het onderdelenboek van uw Agromet machine.

  Freesmessen bevestigen

  Freesmessen zijn om en om geschakeld op uw freesmachine. Hierdoor ontstaat er wel een verschil in linksdraaiende en rechtsdraaiende messen. Er is dus een verschil in de kant waar het snijvlak van het mes zit. Als u Agromet messen koopt kijk dan goed of u een linksom draaiend of rechstomdraaiend mes koopt.

  Vorm van de freesmessen

  De vorm van een freesmes bepaalt uiteindelijk hoeveel kracht er nodig is om uw Agromet machine te laten werken en wat de bewerking van de grond is. Zo zijn er de vloeiend aflopende C-vormige messen die minder kracht behoeft dan een L-vormig mes. Dit mes in C-vorm wordt voornamelijk gebruikt bij een diepte van 5 centimeter of meer.

  Een haakse freesmes van Agromet, heeft de vorm van een L, dit mes wordt dan juist weer vaak gebruikt bij een freesdiepte van minder dan 5 centimeter. Dit komt doordat de vorm minder efficiënt is. Door de vorm wordt wel het samenpersen van de grond tegengegaan.

  Maatvoering freesmes van Agromet

  Het vinden van Agromet freesmessen voor uw machine gaat het eenvoudigst met onze slimme filters. De afstand tussen aansluitgaten, de dikte en de breedte van het mes bepalen of het mes past op uw machine. De totale lengte kiest u op basis van de gewenste freesdiepte.